Un estiu natural i familiar a Tarragona amb set càmpings

Foto: Càmping Torre de la Mora.

Respirar aire pur de bon matí, envoltats d’entorns naturals, és l’essència del càmping. Un estil de vacances ideal per a les famílies, en què els fills gaudeixen d’un clima de tranquil·litat i seguretat, qualitats que, ara per ara, són les més preuades. I Tarragona té al costat dels seus 15 quilòmetres de platges 7 càmpings de tipologies diferents per gaudir d’una estada lliure de formalismes, en tendes de campanya, autocaravanes, mobile homes o bungalous. Si desitges descobrir tots els atractius de la ciutat —especialment el llegat arqueològic de la Tàrraco romana, Patrimoni de la Humanitat—, però pernoctant en un entorn natural, teniu al voltant de Tarragona una gamma variada d’opcions repartides en aquests càmpings.

 

Caledonia (1a. ***)

Foto: Càming Caledonia.

A l’interior de Tamarit. Té parcel·les de 80 m2 per a acampada; també disposa de tendes safari lodge (2 habitacions), bungalous (1 i 2 habitacions), mobile homes (2 habitacions) i vil·les (les més àmplies, amb 2 habitacions i aire condicionat). Serveis: piscina, solàrium, restaurant i permet mascotes. Obert des del 19 de juny. (www.campingcaledonia.com)

 

Las Palmeras (1a. ***)

Foto: Càmping Las Palmeras.

Ubicat a la platja Llarga —l’arenal més gran de Tarragona, amb 3 quilòmetres— i amb accés directe a la sorra. Ofereix 3 tipus de parcel·les (premium, standard i standard plus), lodges (fins a 5 persones) i 6 tipus de bungalous (dos dels quals són davant de la platja). Serveis: parcs infantils i piscina infantil, campus esportiu, hort i tallers. Obert des del 19 de juny. (www.laspalmeras.com)

 

Tamarit Beach Resort (1a. ***)

Foto: Tamarit Beach Resort.

Al costat de l’imponent castell de Tamarit, disposa d’una zona immensa de 18 hectàrees repartides en un entorn únic a tocar de la platja. Ofereix parcel·les per a acampada, algunes amb bany privat i amb accés directe a la platja, a més de 3 categories de bungalous (de luxe, confort i glamping). Serveis: piscina amb tobogans, restauració, parcs infantils i zones esportives. Obert des del 19 de juny. (www.tamarit.com)

 

Torre de la Mora (1a. ***)

Foto: Càmping Torre de la Mora.

A la platja de la Móra. Disposa de parcel·les per a acampada (estàndard i numerades), 2 tipus de bungalous, 2 tipus de tendes Trigano, 2 tipus de mobile homes i 5 tipus de tendes de campanya. Serveis: piscina, parc infantil, zona esportiva, gimnàs i restauració. Obert des del 26 de juny. (www.torredelamora.com)

 

Trillas Platja Tamarit (2a. **)

Foto: Trillas Platja Tamarit.

A la platja de Tamarit. Amb parcel·les de 20 a 100 m2, 6 tipus de bungalous, 10 tipus de mobile homes, apartaments (d’obra i planta baixa) i caravanes de lloguer. Serveis: piscines, restaurant, parc infantil i zona de jardí. Obert des de l’11 de maig. (www.campingtrillas.com)

 

Las Salinas (3a. *)

Foto: Càmping Las Salinas.

A la platja Llarga. Ofereix 90 parcel·les (13 a primera línia de mar), 2 bungalous de fusta (doble planta, per a 6 persones) i 9 mobile homes (amb 2 habitacions). Serveis: bar restaurant. Obert des del 19 de juny. (www.campinglasalinas.com)

 

Platja Llarga (3a. *)

Foto: Càmping Platja Llarga.

A la platja Llarga. Té parcel·les d’acampada, 3 tipus de bungalous (entre 2 i 10 persones) i tendes de campanya (màxim 11 persones). Serveis: bar restaurant i zona de jocs. Accés directe a la platja. Obert des de l’1 de juliol. (https://campingplatjallarga.com)

 

Compartir: