'Leyendas de Tarragona', visita y castañada en el Puente del Diablo bajo la luna llena y ruta 'Tarraco Tapas de otoño', tres actividades para disfrutar de la ciudad este fin de semana

Llegendes de Tarragona

Llegendes històriques, tradicions que es remunten en els anys i rutes gastronòmiques es donen la mà, enguany, per convertir la ciutat, Tarragona, en una escapada irrenunciable i imprescindible aquest cap de setmana.

Perseguits

Els carrers de Tarragona són antics, i els seus murs estan plens de records d’un passat obscur que torna quan la ciutat es queda a les fosques. Crims, ombres i fantasmes reunits en una nit especial per viure una visita amb històries per no dormir”. Amb aquesta declaració d’intencions Argos Serveis Culturals ha programat una doble visita guiada especial del ‘Llegendes de Tarragona‘, amb motiu de la Castanyada 2015. La primera serà demà divendres, 30 d’octubre, a les 22:30h (en aquest cas s’han esgotat les places), i la segona, el diumenge 1 de novembre, a les 21h (aquí encara hi ha places). El preu de l’activitat és de 12€ els adults i les reserves les podeu fer directament trucant al 977 101 800 o a través del mail reserves@argostarragona.com.

CastanyesNit

D’altra banda, demà divendres i dissabte Limonium us proposa celebrar la Castanyada 2015 d’una manera molt especial tot descobrint el Parc Ecohistòric de l’entorn del Pont del Diable de nit, aprofitant la llum de la lluna, i fent un petit tast de castanyes i vi al final de l’activitat per celebrar la castanyada. En aquesta visita guiada es fa la descoberta del Parc a través de la natura, els jardins romàntics i tot el que envolta l’Aqüeducte de les Ferreres (també la poden fer els nens), de nit i aprofitant la llum de lluna. Les reserves de les activitats són obertes per demà divendres 30 i dissabte 31, a les 21h. L’activitat dura, aproximadament, una hora i mitja, i té un cost de 10€ els adults i 5€ els nens. L’aparcament i punt de trobada és a l’entrada del Parc. És imprescindible fer reserva prèvia al telèfon 655 603 021 o per correu electrònic a visites@pontdeldiabletarragona.com.

Tarraco Tapes tardor

Caneló

Papada a la brasa

Tataki

Finalment, la gastronomia creativa envaeix Tarragona els pròxims deu dies amb una nova edició de la ruta ‘Tàrraco tapes de tardor‘. Un total de 66 locals emblemàtics de la ciutat participen fins al 8 de novembre en aquest esdeveniment gastronòmic. Com ja és tradició, els assistents podran assaborir aquesta ruta en les seves dues modalitats: tapa o menú de tapes. Dels 66 locals, un total de 55 ofereixen la seva millor creació en format tapa acompanyada d’un quinto de cervesa Estrella Damm a un preu de 2,5€, mentre que nou establiments han preparat un menú espectacular a base de tapes, que se serviran amb una ampolla de 66 cl d’Estrella Damm, a un preu únic de 30€. En un o altre format, ‘Tàrraco Tapes de tardor‘ es presenta com una ocasió perfecta per descobrir noves propostes gastronòmiques, ja sigui per als tarragonins o per als visitants que s’acosten fins a Tarragona per gaudir del seu llegat cultural i, per què no, assaborir les seves propostes culinàries.

Per més informació, consulteu la web de la Gastronosfera.
Consulteu aquí la ruta dels establiments participants, les tapes i els menús.
Descarrega’t aquí l’app de la ruta pel teu telèfon mòbil iPhone
Descarrega’t aquí l’app de la ruta pel teu telèfon mòbil Android

Perseguits

Leyendas históricas, tradiciones que se remontan en los años y rutas gastronómicas se dan la mano este año para convertir la ciudad, Tarragona, en una escapada imprescindible este fin de semana. Tres actividades con las que podrá disfrutar durante unos intensos tres días y que os explicamos a continuación.

Perseguits

«Las calles de Tarragona son antiguas, y sus muros están llenos de recuerdos de un pasado oscuro que vuelve cuando la ciudad se queda a oscuras. Crímenes, sombras y fantasmas reunidos en una noche especial para vivir una visita con historias para no dormir«. Con esta declaración de intenciones Argos Servicios Culturales ha programado una doble visita guiada especial del ‘Leyendas de Tarragona‘, con motivo de la Castañada 2015. La primera será mañana viernes, 30 de octubre, a las 22: 30h (en este caso se han agotado las plazas), y la segunda, el domingo 1 de noviembre, a las 21h (en este caso todavía hay plazas). El precio de la actividad es de 12€ los adultos y las reservas se pueden hacer directamente llamando al 977 101 800 o a través del mail reserves@argostarragona.com.

CastanyesNit

Por otra parte, mañana viernes y sábado Limonium te propone celebrar la castañada 2015 de una manera muy especial descubriendo el Parque Ecohistórico del entorno del Puente del Diablo de noche, aprovechando la luz de la luna, y haciendo una degustación de castañas y vino al final de la actividad para celebrar la Castañada. En esta visita guiada podréis descubrir el Parque a través de la naturaleza, los jardines románticos y todo lo que rodea al Acueducto de las Ferreres (también la pueden hacer los niños), de noche y aprovechando la luz de luna. Las reservas de las actividades son abiertas para mañana viernes 30 y sábado 31, a las 21h. La actividad dura aproximadamente una hora y media, y tiene un coste de 10€ los adultos y 5€ los niños. El aparcamiento y punto de encuentro es en la entrada del parque. Es imprescindible hacer reserva previa en el teléfono 655 603 021 o por correo electrónico a visites@pontdeldiabletarragona.com.

Tarraco Tapes tardor

Caneló

Papada a la brasa

Tataki

Finalmente, la gastronomía creativa invadirá Tarragona los próximos diez días con una nueva edición de la ruta ‘Tarraco tapas de otoño‘. Un total de 66 locales emblemáticos de la ciudad participan hasta el 8 de noviembre en este evento gastronómico. Como ya es tradición, los asistentes podrán saborear esta ruta en sus dos modalidades: tapa o menú de tapas. De los 66 locales, un total de 55 ofrecen su mejor creación en formato tapa acompañada de un quinto de cerveza Estrella Damm a un precio de 2,5€, mientras que nueve establecimientos han preparado un menú espectacular a base de tapas, que se servirán con una botella de 66 cl de Estrella Damm, a un precio único de 30€. En uno u otro formato, ‘Tarraco Tapas de otoño‘ se presenta como una ocasión perfecta para descubrir nuevas propuestas gastronómicas, ya sea para los tarraconenses o para los visitantes que se acerquen hasta Tarragona para disfrutar de su legado cultural y, por qué no, saborear sus propuestas culinarias.

Para más información, consultad la web de la Gastronosfera.
Consultad aquí la ruta de los establecimientos participantes, las tapas y los menús.
Descárgate aquí la app de la ruta en tu teléfono móvil iPhone
Descárgate aquí la app de la ruta en tu teléfono móvil Android

Compartir: