‘Llegendes de Tarragona’, visita i castanyada al Pont del Diable sota la lluna plena i ruta 'Tarraco Tapes de tardor', tres activitats per gaudir de la ciutat aquest cap de setmana

Llegendes de Tarragona

Llegendes històriques, tradicions que es remunten en els anys i rutes gastronòmiques es donen la mà, enguany, per convertir la ciutat, Tarragona, en una escapada irrenunciable i imprescindible aquest cap de setmana.

Perseguits

Els carrers de Tarragona són antics, i els seus murs estan plens de records d’un passat obscur que torna quan la ciutat es queda a les fosques. Crims, ombres i fantasmes reunits en una nit especial per viure una visita amb històries per no dormir”. Amb aquesta declaració d’intencions Argos Serveis Culturals ha programat una doble visita guiada especial del ‘Llegendes de Tarragona‘, amb motiu de la Castanyada 2015. La primera serà demà divendres, 30 d’octubre, a les 22:30h (en aquest cas s’han esgotat les places), i la segona, el diumenge 1 de novembre, a les 21h (aquí encara hi ha places). El preu de l’activitat és de 12€ els adults i les reserves les podeu fer directament trucant al 977 101 800 o a través del mail reserves@argostarragona.com.

CastanyesNit

D’altra banda, demà divendres i dissabte Limonium us proposa celebrar la Castanyada 2015 d’una manera molt especial tot descobrint el Parc Ecohistòric de l’entorn del Pont del Diable de nit, aprofitant la llum de la lluna, i fent un petit tast de castanyes i vi al final de l’activitat per celebrar la castanyada. En aquesta visita guiada es fa la descoberta del Parc a través de la natura, els jardins romàntics i tot el que envolta l’Aqüeducte de les Ferreres (també la poden fer els nens), de nit i aprofitant la llum de lluna. Les reserves de les activitats són obertes per demà divendres 30 i dissabte 31, a les 21h. L’activitat dura, aproximadament, una hora i mitja, i té un cost de 10€ els adults i 5€ els nens. L’aparcament i punt de trobada és a l’entrada del Parc. És imprescindible fer reserva prèvia al telèfon 655 603 021 o per correu electrònic a visites@pontdeldiabletarragona.com.

Tarraco Tapes tardor

Caneló

Papada a la brasa

Tataki

Finalment, la gastronomia creativa envaeix Tarragona els pròxims deu dies amb una nova edició de la ruta ‘Tàrraco tapes de tardor‘. Un total de 66 locals emblemàtics de la ciutat participen fins al 8 de novembre en aquest esdeveniment gastronòmic. Com ja és tradició, els assistents podran assaborir aquesta ruta en les seves dues modalitats: tapa o menú de tapes. Dels 66 locals, un total de 55 ofereixen la seva millor creació en format tapa acompanyada d’un quinto de cervesa Estrella Damm a un preu de 2,5€, mentre que nou establiments han preparat un menú espectacular a base de tapes, que se serviran amb una ampolla de 66 cl d’Estrella Damm, a un preu únic de 30€. En un o altre format, ‘Tàrraco Tapes de tardor‘ es presenta com una ocasió perfecta per descobrir noves propostes gastronòmiques, ja sigui per als tarragonins o per als visitants que s’acosten fins a Tarragona per gaudir del seu llegat cultural i, per què no, assaborir les seves propostes culinàries.

Per més informació, consulteu la web de la Gastronosfera.
Consulteu aquí la ruta dels establiments participants, les tapes i els menús.
Descarrega’t aquí l’app de la ruta pel teu telèfon mòbil iPhone
Descarrega’t aquí l’app de la ruta pel teu telèfon mòbil Android

Compartir: