“El Foraster” i la bona gent del Serrallo

Els carrers del Serrallo i el Moll de Costa van acollir el rodatge de la nova temporada del Foraster

Quim Masferrer va conviure durant 48 hores amb els veïns del Serrallo i ens dona la seva visió particular del que ha descobert al barri marítim de Tarragona a la vuitena temporada del programa de TV3.

Els carrers del Serrallo i el Moll de Costa van acollir el rodatge de la nova temporada del Foraster.​

Els carrers del Serrallo i el Moll de Costa van acollir el rodatge del tercer capítol de la nova temporada del Foraster. Els atractius de tradició, gastronomia i cultura genuïnes del barri, que l’han distingit com a barri mariner de Catalunya, han estat claus per la tria del Serrallo per part de l’equip de producció del programa.

El Quim ha pogut conèixer de primera mà la forta personalitat, el caràcter i la manera de fer i viure dels serrallencs a través dels protagonistes del programa com la Rosa, secretària de la Confraria de Pescadors, el Marc, pràctic del Port, les veteranes del Club de Rem o el Pablito Pescarranas.

Veïns del barri mariner com la Patxitxa, en Fermí o en Josep L’Hospitalero, el pescador més vell i estimat del barri, descobriran al Quim perquè el Serrallo és el més semblant a una república independent per la seva autenticitat i identitat marcada des dels seus orígens per l’activitat pesquera.

Quim va reunir gairebé 350 veïns del Serrallo com a públic i protagonistes del seu particular monòleg

La gravació es va dur a terme a la ciutat entre els dies 5 i 8 de juny als carrers i places del barri mariner, els molls pesquers de la Confraria de Pescadors, el Moll de Costa, la Marina Port Tarraco i el Port de Tarragona. Més endavant, el dia 22 de juny, el Quim va reunir gairebé 350 veïns del Serrallo a les instal·lacions del Refugi 1 del Moll de Costa, que van participar com a públic i protagonistes del seu particular monòleg.

El rodatge va comptar amb el suport tècnic de l’equip del Patronat Municipal de Turisme i la Tarragona Film Office. El servei municipal d’atenció als rodatges ha valorat molt positivament l’impacte del programa que ha reunit fins a 526.000 espectadors amb un 25,4% de quota en la seva estrena de temporada.

La ciutat ha acollit recentment el rodatge de diferents programes de TV3 com “Obrint Plaça”, “Sense Ficció” o “Persona Infiltrada”, aquest últim protagonitzat per Sílvia Marsó i presentat per Marta Torné.

Recupera el pas del Foraster pel Serrallo aquí.

Compartir: