Posen en marxa 'El tren dels calçots' oferint paquets de cap de setmana a Tarragona amb calçotades incloses

RestaurantCalçotada

RENFE i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona han posat en circulació El Tren dels Calçots, una campanya que s’aplicarà tots els caps de setmana fins al 9 de març i que oferirà descomptes especials en els viatges d’AVE i Euromed de Madrid, Saragossa, Alacant, València i Castelló amb destinació a Tarragona, així com importants descomptes en restaurants que ofereixen la tradicional calçotada i en hotels associats a aquesta iniciativa.

RENFE oferirà 5.800 places promocionals amb les quals, per exemple, podràs viatjar de Madrid a Camp de Tarragona per 37,20€, o de Saragossa a Tarragona a partir de 18,25€ i de València a Tarragona des 15,60€.

Els viatgers que desitgin gaudir d’aquesta experiència turístico-gastronòmica comptaran amb descomptes en els restaurants i hotels associats a aquesta iniciativa. Així mateix, els passatgers del ‘Tren dels calçots‘ tindran inclosos amb la reserva del seu hotel el servei de desplaçament (anada i tornada) des de l’estació del Camp de Tarragona als seus respectius hotels. A més, gaudiran d’una oferta especial de trasllats des dels hotels als restaurants de la zona, havent de formalitzar les seves reserves i el pagament de la mateixa en el propi hotel de destinació.

Amb aquesta campanya, RENFE i Tarragona Turisme pretenen donar a conèixer un producte propi de la zona com és el calçot en altres llocs de la geografia espanyola que compten amb molt bona comunicació amb tren fins a la província tarragonina.

Per anar a Camp de Tarragona, els viatgers de Saragossa i Madrid compten cada dia amb 10 serveis AVE, mentre que 7 serveis Euromed connecten diàriament València o Castelló amb Tarragona.

Calçotada / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

La promoció de ‘El tren dels calçots‘, pas a pas

Totes les persones que vulguin aprofitar la promoció han de reservar el seu bitllet d’AVE o Euromed (www.renfe.com) amb destinació a l’estació Camp de Tarragona.

En segon lloc, els clients de RENFE que comprin un bitllet AVE o Euromed amb destinació a Tarragona tindran preus especials en els hotels de la ciutat per allotjar-se el cap de setmana que inclouen els trasllats (anada i tornada) entre l’estació del Camp de Tarragona i els diferents hotels. En la promoció hi participen 11 hotels amb preus que oscil·len entre els 49,50€ i els 37€.

En tercer lloc toca reservar el restaurant. Els viatgers de la línia El tren dels calçots gaudiran d’una tarifa reduïda sobre el preu habitual del menú de calçotada en els restaurants seleccionats al portal Restaurant Calçotada. Els clients podran escollir entre el menú de la tradicional calçotada o un menú degustació de la cuina del calçot.

I com a quart pas hi ha el servei de trasllats. Els passatgers del ‘Tren dels calçots‘ com dèiem tenen inclosos, amb la reserva de l’hotel, els desplaçaments (anada i tornada) des de l’estació del Camp de Tarragona al seu hotel. A més, també gaudiran d’un servei especial de trasllat des dels hotels als restaurants de la zona, havent de formalitzar les seves reserves i el pagament de la mateixa en el seu hotel. El servei ShuttleHotel amb sortides programades als restaurants de Valls, Nulles, Picamoixons i Renau, tenen un preu de 19€, i als restaurants de Falset, de 25€ per persona (anada i tornada). Les sortides seran cap a les 12 del migdia, i la tornada, cap a les 5 de la tarda.

Calçotada / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Cuina del calçot / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Cuina del calçot / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Més informació de la campanya a:
www.renfe.com
http://www.restaurantcalçotada.cat
El tren dels calçots Restaurants
Horaris Tarragona_RENFE

Compartir: