L'Espai Turisme exposa fins al 31 de març #Fotodeldia 2014, un recull de 365 imatges de la ciutat captades per instagramers

Exposició #Fotodeldia 2014 a l'Espai Turisme / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

L’Espai Turisme (carrer Major, 37), acull fins al 31 de març l’exposició #Fotodeldia 2014, un recull amb 365 imatges de la ciutat, una per cada dia de l’any, que van ser seleccionades al canal Instagram amb l’etiqueta #Tarragona, i publicades a la pàgina Tarragonaturisme a Facebook. La mostra aplega en dos grans panells les 365 fotografies de l’any passat i, en un tercer plafó, les dotze imatges guanyadores de cada mes que van decidir els nostres seguidors a la xarxa social Facebook. A l’exhibició també hi trobareu les 365 fotografies seleccionades el 2013.

Exposició #Fotodeldia 2014 / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

El visitant de l’exposició, a més, tindrà l’oportunitat d’escollir amb el seu vot la #Fotodelany 2014, és a dir, la millor imatge de l’any passat triada entre les dotze guanyadores de cada mes. A la sala principal de l’Espai Turisme hi trobareu unes butlletes que, després d’omplir unes dades bàsiques i marcar la foto triada, podreu dipositar en una urna. L’autor de la millor fotografia guanyarà un àpat per a dues persones en un restaurant de Tarragona Gastronòmica i una visita guiada sorpresa, el mateix premi que se sortejarà entre totes les persones que hagin participat a la votació.

La posada en marxa del concurs de la #fotodeldia, que aquest 2015 ha encetat la seva tercera edició, ha permès incrementar sensiblement el banc d’imatges de la ciutat a Instagram, on recentment s’han superat les 260.000 fotografies només amb l’etiqueta #Tarragona. El repte fotogràfic, que a cada nova edició ha anat a més, gaudeix d’una gran popularitat a les xarxes socials. Les imatges amb més impacte del 2014 van superar les 20.000 visualitzacions al Facebook de Tarragonaturisme, van aplegar prop de 1.000 vots, van originar una trentena de comentaris i van ser compartides en unes 200 pàgines o perfils, amb un efecte viral de gran impacte.

Exposició #Fotodeldia 2014 a l'Espai Turisme / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Si encara no heu participat al concurs, podeu sumar-vos-hi aquest 2015. L’únic que heu de tenir és un perfil a Instagram, etiquetar les fotografies de la ciutat amb el hastag #Tarragona i esperar a que sigui seleccionada. La mitjana d’imatges que es pengen a diari amb l’etiqueta Tarragona se situa al voltant de les 300, xifra que pot arribar a superar les 500 en dies puntuals o quan la ciutat acull esdeveniments especials. I per guanyar el repte del mes, el nostre consell és que feu campanya perquè les vostres amistats a Facebook votin la imatge que trobaran penjada a Tarragonaturisme.

Bones fotos i sort!

Text: Ivan Rodon (@irodon a Twitter)
Fotografies: Pere Toda (@ptodaserra a Instagram)


Compartir: