Fotografia els millors moments del festival #TarracoViva2015 i guanya diversos premis

Cartell concurs sobre Tarraco Viva a Instagram / ©Artur Santos-Vilaniu Comunicació

Tens previst viatjar a través del túnel del temps fins a Tarraco, del 4 al 17 de maig? Doncs quan vinguis no t’oblidis de pujar a Instagram les teves fotos del festival Tarraco Viva amb l’etiqueta #TarracoViva2015. Tens temps fins al dimecres 20 de maig i pots guanyar diversos premis! Quins? Un passi (personal i intransferible) per les activitats de Tarragona Història Viva, una visita guiada amb Ebike Tours per Tarragona en bicicleta elèctrica o un sopar per a dues persones al Sushi Take Away TGN.

Bases:
Cada persona pot enviar tantes fotografies com vulgui. Ha de ser l’autora material de l’obra que envia, que ha de ser original i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.

Les imatges participants han de ser del 2015 i poden ser preses amb qualsevol càmera fotogràfica.

Les fotografies són, en tot moment, propietat dels seus autors, els quals mantenen tots els dret sobre les mateixes. Els participants cedeixen a l’organització el dret de reproduir-les i difondre-les, únicament amb el propòsit de donar a conèixer el concurs. Per aquest propòsit, els organitzadors podran adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació o exposició. Qualsevol altre ús, caldrà acordar-lo prèviament amb l’autor.

Compartir: