Arrossos creatius

Cartell 5a edició Arrossos Creatius

Els restaurants de Tarragona presenten “Arrossos creatius de Tarragona”, una iniciativa gastronòmica que durant tres setmanes portarà a la ciutat mediterrània els arrossos més deliciosos i sorprenents, elaborats exclusivament amb arròs del Delta de l’Ebre.

Arrossos Creatius - Terrat

Del 27 d’octubre al 13 de novembre, l’arròs serà el protagonista gastronòmic a una selecció de restaurants d’alt nivell de Tarragona, que oferiran un menú amb un plat principal d’arròs que canviarà cada setmana. 3 setmanes i 3 arrossos per assaborir maridats amb una ampolla d’Inedit, la cervesa creada per Ferran Adrià per acompanyar la varietat de sabors que ofereix la gastronomia moderna.

Arrossos Creatius - Passadis

Arrossos Creatius - Imperial

De debò, doneu un cop d’ull als arrossos creatius que han preparat per a vosaltres els restaurants La Mestressa del Tòful, Cócvla (Hotel Urbis)DegvstaEl Terrat, Mare Nostrum (Holel SB Ciutat de Tarragona)Mas FolchBraseria PassadísXamfrà del FòrumEls 5 sentits i Ona Restaurant (Hotel Husa Imperial Tarraco), i…salivareu! A més dels restaurants participants, el Casino Tarragona i el Totem Cafè també participen de la iniciativa amb un còctel especial amb licor d’arròs. No us ho perdeu!

 

Guia dels restaurants participants amb els tres arrossos creatius que ofereixen.

 

Més informació a Gastronosfera 

Compartir: