La Part Alta torna a somriure a la crisi i ofereix menús diaris i menús gastronòmics per a totes les butxaques

Restaurant AQ /©ARPA

Els cuiners de la Part Alta de Tarragona –el casc històric de la ciutat– s’han pres molt seriosament en Dough Horton a qui se li atribueix la frase “Somriu, és una teràpia gratuïta” i han engegat la tercera edició de “La Part Alta somriu a la crisi”, campanya gastronòmica que, a base de menús per a totes les butxaques, pretén precisament això, arrencar un somriure a la gent i fer-la una miqueta més feliç.

Amb aquest pretext, aquells que tingueu ganes de somriure, de cuidar-vos una mica i de viure la vida –que són dos dies!– heu de saber que una quinzena de restaurants ofereixen menús i menús degustació per 19 euros i 30 euros (IVA inclòs/begudes no incloses), així com una ampolla de cava, de vi o una Inedit de regal igual a la que hagueu pres al restaurant (per gaudir-la a casa) i dues hores d’aparcament gratuït a l’Avinguda Catalunya.

L’ARPA (l’Associació de Restaurants de la Part Alta) ha convocat enguany a quinze restaurants amb aquest mateix propòsit i amb la ferma intenció que aquest febrer sigui “un gran mes amb petits preus”. A la campanya, però, no només s’hi han adherit restaurants, sinó també nou cellers i Estrella Damm Inedit.

Les cuines que participen a “La Part Alta somriu a la crisi” són les següents: AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ares, Barhaus, El Llagut, Entrecopes, L’Auriga, La Catedral, La Nova Taverna, Quim Quima, Palau del Baró, Racó de l’Abat, Sadoll Restaurant, Taller de Cuina i Tecla 60.

I a la taula, podreu degustar els vins d’Adernats Vinícola de Nulles, Terra i Vins, Celler Mas Bella, Cedó Anguera, Buil & Giné, Cingles Blaus, Rosa Maria Torres, Scala Dei i la cervesa Inedit d’Estrella Damm.

Com que el que us deu interessar més són els diferents menús, aquí us els detallem tots. Bona cuina i a somriu-re!

Menús contra la crisi 2014
Menús contra la crisi
AQ Restaurant
Arcs Restaurant
Ares Restaurant
Barhaus
El Llagut
Entrecopes
L'Auriga
La Catedral
La nova taverna
Palau del Baró
Quim Quima
Racó de l'Abat
Sadoll
Taller de cuina
Tecla 60

Compartir: