Dotze personatges ens aproparan els seus racons més íntims i personals de la ciutat amb #lamevatarragona

Lluís Gavaldà / Pere Toda-Vilaniu Comunicació

En Lluís Gavaldà, el cantant dels Pets, va viure de jovenet rere la plaça del Fòrum i sovint, quan havia de creuar el mercat ho feia passant per sota la portalada del tros de muralla romana que queda dempeus, mentre imaginava quanta gent amb toga, túnica o uniforme militar devia haver fet el mateix més de dos mil anys enrere. Aquest és un dels racons íntims de la Tarragona d’en Lluís Gavaldà, però no l’únic.

#lamevatarragona és una sèrie que comencem amb el cantant dels Pets per descobrir al ciutadà i al visitant llocs, indrets i racons íntims de tarragonins que s’han convertit en referents en els respectius sectors professionals i, en bona part, en ambaixadors de la ciutat allà on van. Així doncs, cada mes –concretament el segon dilluns de cada mes– us presentarem a un nou personatge que ens aproparà amb tres fotografies els seus espais més personals de la ciutat i ens explicarà en un vídeo quins lligams té amb aquests racons i perquè han acabat esdevenint en indrets vitals de la seva Tarragona.

La sèrie #lamevatarragona la podreu seguir a través d’aquest bloc, però també a través de les xarxes socials YouTube, Facebook, Twitter, Instagram, Flickr i Foursquare, on cada mes geocalitzarem les rutes dels diferents personatges seleccionats per si les voleu recórrer al vostre aire.

Ens retrobem dilluns que ve, 12 de gener, amb #lamevatarragona de Lluís Gavaldà. Però per anar fent bona, us deixem amb el tràiler…

Text: Ivan Rodon (@irodon a Twitter)
Fotografia: Pere Toda

Compartir: