Descobreix Tarragona amb la família a uns preus exclusius fins al 2 d'abril

Cartell del Tarragona Family Week 2015

Per quart any consecutiu, i prèviament a les vacances de Setmana Santa, Tarragona ofereix al turisme familiar una excel·lent oportunitat per descobrir la ciutat tot gaudint de grans avantatges a preus exclusius. És el que ja es coneix com a Tarragona Family Week, que comença avui divendres i que dura fins al 2 d’abril.

El funcionament és molt fàcil: fas la reserva a l’hotel o al càmping al què vols allotjar-te fent referència a la promoció Tarragona Family Week i, quan arribis al lloc escollit, et facilitaran un tríptic i la ‘polsera dels poders’, que és personal i intransferible. Cada membre de la família en rebrà una que haurà de mostrar per beneficiar-se de tots els descomptes i entrades gratuïtes, entre d’altres avantatges. Només quedarà un últim pas: gaudir de Tarragona!

La Tarragona Family Week dóna totes les facilitats per tal que, per un preu econòmic, puguis allotjar-te, menjar, visitar la ciutat, participar en diverses activitats i gaudir de diversos descomptes en comerços. Per exemple, tots els allotjaments que participen de la iniciativa comparteixen els mateixos preus: 50 euros per nit en estada de 4 persones (2 adults i 2 menors de 12 anys); per 3 persones (2 adults i 1 menor de 12 anys); o també per 2 persones. Pots conèixer els allotjaments que s’han adherit a aquesta promoció en aquest enllaç.

Tarragona Family Week 2014 / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Tarragona Family Week 2014 / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

L’objectiu del Tarragona Family Week és posicionar la ciutat com a destí turístic familiar i reforçar-la amb activitats de reconstrucció històrica amb la qual tots els turistes se’n puguin beneficiar i es quedin amb ganes de repetir.

Per aquest motiu s’han preparat diferents activitats gratuïtes o amb preus especials com les visites a les Muralles de Tàrraco o passar un matí al Circ romà per conèixer-ne tots els secrets. La polsera dels avantatges també permet gaudir gratuïtament dels museus de la ciutat i monuments el Fòrum Local o l’Amfiteatre. Trobaràs totes les activitats programades i els seus horaris en aquest enllaç.

Tarragona Family Week 2014 / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Tarragona Family Week 2014 / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

I quan arriba l’hora de dinar o sopar, després d’haver passejat per la ciutat, la Tarragona Family Week també ofereix preus especials en alguns dels restaurants de la ciutat. Diversos restaurants presenten menús per 17€ els adults i 7€ els nens, entre els quals es troben Al Natural, de plats mediterranis; Cócvla, de cuina casolana; la taverna marinera El Llagut; i Take Away Sushi, per als amants d’aquest menjar japonès.

El teixit comercial de Tarragona també se suma a la campanya i premia als visitants de la Tarraco Family Week amb ofertes especials per donar a conèixer els seus productes. En aquest enllaç trobaràs el llistat dels establiments adherits a la Tarragona Family Week.

Així que ja ho saps, si vols desconnectar uns dies amb la família, vine a Tarragona, gaudeix de les moltes promocions de la Family Week i allarga la teva estada fins la Setmana Santa.

Text: Patrícia Valencia

Fotografies: Pere Toda (@ptodaserra a Instagram)

Compartir: