Música, art, tallers i molta festa a la cinquena edició del festival Minipop’15

Festival Minipop 2014 / ©Rosa Rovira

El Minipop no és només un festival de música pop, és molt més que això. El Minipop és música, per descomptat, però també és art, dansa, tallers creatius, teatre, cinema, fira minicrafts, gastronomia i festa, sobretot molt festa. El Passeig de les Palmeres tornarà a acollir el cap de setmana del 5 al 7 de juny, i per cinquena edició consecutiva, aquest festival familiar, una de les cites culturals imprescindibles de Tarragona –i del país–.

Cartell del Festival Minipop 2015

Pel que fa a l’apartat musical, el programa del cinquè aniversari comptarà amb un cartell de luxe, amb en David Carabén –líder dels Mishima–, la cantautora Nuria Graham o Anna Roig, que mostrarà les seves habilitats com a punxa-discs, són alguns dels reclams de l’edició d’enguany.

Lluís Gavaldà, cantant d’Els Pets i director musical del festival, remarca que el “Minipop no demana edat i l’horari no ha de ser un handicap per ningú”. Per aquest motiu, totes les actuacions i activitats seran en “horari protegit”.

Festival Minipop 2015 / ©Jaime Rojas

El Minipop converteix un entorn idíl·lic com és el Passeig de les Palmeres, al costat del Balcó del Mediterrani i amb vistes al mar i a l’espectacular Amfiteatre romà, en un recinte còmode, multifuncional i ideal per a tots els públics. Entre les infraestructures que s’habiliten hi ha des d’una zona de cotxets de nadons fins a una àrea de descans per als que vulguin gaudir del festival en mode tranquil·litat.

Els tallers creatius que enguany complementaran el festival aproparan l’art contemporani a tots els assistents. En total, dotze propostes per a nenes i nens d’entre 3 i 10 anys amb les què aprendran a fabricar llibretes molt gracioses amb l’ajuda de Laura Masdéu, o a viure l’eco-agricultura urbana, de bracet de la Gemma Ciuret, entre altres activitats.

El Minipop 2015 també inclou una sessió de cinema oriental que anirà acompanyada d’un sopar japonès d’alta qualitat, o un espectacle de teatre infantil envellit a càrrec de la companyia Farrés Brothers.

El tram final de la Rambla Nova s’engalanarà durant del festival amb la 3a fira de Minicrafts, una mostra de preciositats fetes a mà.

Concurs a Instagram del Minipop 2015 / ©MinipopTGN

El festival també incorpora enguany un repte instagramer! Per als dies 5, 6 i 7 de juny s’ha convocat un concurs fotogràfic amb l’etiqueta #minipop2015 a la xarxa social Instagram amb l’objectiu d’incentivar la participació al festival, amb unes fotografies que plasmin l’esperit Minipop. Diverteix-te i fotografia el Minipop’15 en família i podràs guanyar diferents premis! Trobaràs les bases del concurs en aquesta pàgina.

D’altra banda, amb la polsera Minipop podràs gaudir de descomptes exclusius en restaurants, càmpings, hotels i museus per fer que el cap de setmana sigui complet. Música, art i descans a la ciutat de Tarragona amb els millors preus! Si et vols assabentar de les ofertes, consulta la pàgina del Minipop’15.

I com ja saps, el 6 de juny es juga la final de la Champions League entre el Barça i la Juventus. Doncs el Minipop oferirà el partit en una pantalla gegant. I en acabat, concert!

Marca en el teu calendari els dies 5, 6 i 7 de juny El Festival Minipop arriba carregat de propostes!

PROGRAMA COMPLET DEL FESTIVAL MINIPOP 2015: Programa V Minipop

Text: Patrícia Valencia

Compartir: