Tarraco Vespa Tours ofereix descobrir el patrimoni de la humanitat de Tarragona i les seves platges pujats en una Vespa

IMG_9488

No és Roma, però com si fos la seva filla petita, l’emperador Cèsar August també se’n va enamorar. La Tarragona romana, descoberta sobre dues rodes, adquireix ara un encant especial. Des de fa anys és habitual poder recórrer l’antiga capital de l’Imperi romà o les terres etrusques pujat damunt d’una Vespa. Ara, a Tarragona també se’n pot llogar una per viure i descobrir la ciutat des d’una òptica diferent, amb el servei que ofereix Tarraco Vespa Tours.

Amb l’amfiteatre als peus com un dels punts de partida, el recorregut per a seguir les petjades de la història romana ens porta per l’antiga Via Augusta fins a arribar a les platges, on el blau intens del Mediterrani es converteix en un element més del paisatge que ens porta fins a l’Arc de Barà, on reprendrem l’escapada de retorn cap a Tarragona, no abans sense aturar-nos davant la Torre dels Escipions.

La catedral domina al punt més alt de la ciutat, tal i com observem de tornada mentre pugem de nou per la Via Augusta. Amb la Vespa voregem també l’antiga Muralla romana com a preludi de l’accés a l’interior del recinte, que fem a través del portal de Sant Antoni. Si bé a la Part Alta existeixen restriccions pel que fa a l’ús de vehicles en motor, resulta fàcil i còmode poder aparcar la Vespa i aturar-nos a la plaça del Fòrum, del Rei o de la Font… per fer-hi un vermut. La visita a la ciutat no serà mai completa si no hi fas el vermut, tradició molt estesa entre els tarragonins.

IMG_9422

Després d’obrir la gana, podem buscar restaurant a la mateixa Part Alta o tornar a agafar la Vespa per arribar-nos al tradicional barri de pescadors, el Serrallo, sens dubte una de les millors opcions per gaudir de la gastronomia marinera mediterrània que ofereix Tarragona, amb un port on cada dia hi arriba el millor peix fresc.

L’excel·lent climatologia tarragonina permet durant gairebé tot l’any viure una experiència similar que es pot complementar amb petites excursions fins al Priorat o les terres de l’Alt Camp i la Conca de Barberà, per a submergir-nos en la descoberta del llegat arquitectònic, la cultura del vi o la gastronomia d’interior.

Tarraco Vespa Tours oferta la possibilitat de llogar una Vespa per 37€ al dia. L’oferta, de moment, agrada als turistes estrangers –holandesos, americans, alemanys o finesos- però en César Alcalde, el gerent de l’empresa, està convençut que, mica en mica anirà aconseguint nous adeptes disposats a donar un tomb per Tarragona conduint una Vespa. Tot un símbol de la mobilitat al mediterrani.

Tarragona Vespa Tours
Cos del Bou, 20-22
+34 659 838 480
http://www.vespa-tours.es

Lloguer vespa dia complert 10 a 20h: 37€
6 hores: 30€
24 hores: 49€
1 setmana: 210€

El preu inclou: casc, explicació tècnica, assegurança de responsabilitat civil i assistència sanitària.
La vespa pot ser conduïda per a persones que tenen carnet de moto 125cc o també per els posseïdors de carnet de conduir cotxe amb més de 3 anys d’antiguitat.

Compartir: