Deu restaurants de la Part Alta ofereixen fins al 21 de febrer menús i menús degustació a preus molt econòmics

Recepta de les jornades gastronòmiques 'Somriu a la crisi'
Recepta de les jornades gastronòmiques ‘Somriu a la crisi’

L’Associació de Restaurants de la Part Alta de Tarragona (ARPA) organitza del 4 al 21 de febrer una nova edició de les jornades gastronòmiques ‘Somriu a la crisi’, una sèrie de menús i menús degustació a preus molt assequibles. La iniciativa, que enguany arriba a la seva cinquena edició, compta en aquesta ocasió amb la participació de deu locals: AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ares Restaurant, El Llagut, Entrecopes, La Nova Taverna, Palau del Baró, Quim Quima, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant.

Els menús ‘comprimits’ que et recepten per a les jornades gastronòmiques són de tres tipus: menús degustació a 19€ i a 32€, i menús a 19€. Al ‘Somriu a la crisi’ també hi participen onze celles vinícoles de set DO del territori i Inedit Damm, amb les mateixes condicions que les anteriors edicions, és a dir, que per cada ampolla de vi que demanis al restaurant, en rebràs una d’igual de regal per emportar-te-la a casa.

Pel que fa als plats, si doneu un cop d’ull als diferents menús us adonareu de la gran varietat d’ofertes de gustos i maridatges que us proposen els deu restaurants. Així, podreu degustar uns tagliatelle de calamar de Tarragona a la carbonara (AQ); una botifarra del perol blanca i negra amb textures de calçot (Arcs); orada o llobarro al forn amb piperrada (Ares); sopeta cremosa de creixems amb anguila fumada (El Llagut); filet de porc ibèric arrebossat en llavors de roselles, foie caramel·litzat i poma deshidratada (Entrecopes); escamarlans flambejats amb rom anyenc, allets i caiena (La Nova Taverna); crema de calçot amb escuma de romesco (Palau del Baró); perdiu rostida amb col i picada catalana (Quim Quima); bullabessa de peix amb base de galera i pa torrat (Racó de l’Abat); o bacallà amb calçots, carxofes i salsa romesco (Sadoll), entre 75 propostes diferents!

Ah! I compte amb els efectes secundaris dels menús anticrisi, que com es pot llegir en els prospectes, poden produir alegria, augmentar les endorfines i tenir ganes de repetir.

MENÚS I MENÚS DEGUSTACIÓ DELS DEU RESTAURANTS DE L’ARPA QUE PARTICIPEN A LES JORNADES ‘SOMRIU A LA CRISI’

Menú degustació AQ (32€)
Menú degustació AQ (32€)
Menú degustació Arcs (32€)
Menú degustació Arcs (32€)
Menú degustació Ares (19€)
Menú Ares (19€)
Menú degustació El Llagut (19€)
Menú degustació El Llagut (19€)
Menú degustació Entrecopes (19€)
Menú degustació Entrecopes (19€)
Menú La Nova Taverna (19€)
Menú La Nova Taverna (19€)
Menú degustació Palau del Baró (19€)
Menú degustació Palau del Baró (19€)
Menú degustació Quim Quima (19€)
Menú degustació Quim Quima (19€)
Menú Racó de l'Abat (19€)
Menú Racó de l’Abat (19€)
Menú degustació Sadoll (19€)
Menú degustació Sadoll (19€)

Carta de vins, cava i Inedit Damm
Carta de vins, cava i Inedit Damm

Compartir: