Torna el Family Week, amb descomptes en allotjaments, restaurants i botigues, activitats i entrada de franc a museus i monuments

Cartell del Tarragona Family Week 2016
Cartell del Tarragona Family Week 2016

El Tarragona Family Week torna, una edició més, a les portes de la Setmana Santa. A partir d’aquest divendres i fins al dijous 24 de març qualsevol família podrà gaudir de Tarragona a uns preus exclusius. Durant aquest període, els hotels i càmpings participants oferiran una promoció especial d’allotjament, a 60€ per dia, dos adults i dos nens. A més, quatre restaurants de la ciutat (Balandra, El Corte Inglés, El Llagut i Còcvla) capitalitzaran l’oferta gastronòmica del Family Week amb menús complets a 17€ els adults i 7€ els infants. A més, la campanya s’arrodonirà amb descomptes exclusius a les botigues que participen de la iniciativa, entrada gratuïta als museus i monuments de la ciutat gestionats per l’Ajuntament de Tarragona, i diferents activitats, la majoria de les quals també seran gratuïtes amb la polsera identificativa, i d’altres que se celebraran a l’aire lliure i que tindran importants descomptes.

El funcionament és l’habitual i no varia respecte les anteriors edicions. Així doncs, les famílies que ho desitgin podran fer la reserva a l’hotel o càmping que hagin escollit, tot fent referència explícita a la promoció del Tarragona Family Week. El dia de l’ingrés a l’allotjament es facilitarà a les famílies un tríptic informatiu i una polsera personal i intransferible per a cadascun dels membres. Mostrant la polsera dels súper-poders, n’hi haurà prou per beneficiar-se del conjunt d’avantatges, descomptes i entrades gratuïtes a museus i recintes municipals.

Les reserves dels allotjaments es faran directament als diferents establiments i sota disponibilitat dels mateixos. L’inici de la campanya serà el 18 de març i l’últim dia, el 24 de març, per bé que no hi ha cap mínim de reserves, l’oferta és per dia/nit, i es podrà gaudir els dies que es vulgui durant aquest període. A més, el preu d’aquesta oferta és el mateix tant si s’inclouen 2 adults i 2 nens, com si s’inclouen 2 adults i un nen, o només 2 adults.

Els hotels que participen de la iniciativa són l’AC Tarragona, l’Hotel SB Ciutat de Tarragona i l’HUSA Imperial Tarraco, tots ells de quatre estrelles; l’Hotel Astari, l’Hotel Lauria, l’Hotel Nuria, l’Hotel SB Express i l’Hotel Urbis, tots ells de tres estrelles; i l’Hotel Catalunya Express, de dues estrelles. Per qui s’estimi més viure l’experiència en un entorn més natural, podrà allotjat-se als següents càmpings: Caledònia, Las Palmeras, Tamarit Park Resort i Torre de la Móra, tots ells de primera categoria; i el Trillas Platja de Tamarit, de segona categoria.

Els museus i monuments que participen de l’acció promocional del Tarragona Family Week són la Maqueta de la Tàrraco romana (a l’Antiga Audiència), les Muralles-Passeig Arqueològic, el Pretori i el Circ romans, l’Amfiteatre i el Fòrum Local.

Tarragona Family Week a l'Amfiteatre. / ©Manel R. Granell
Tarragona Family Week a l’Amfiteatre. / ©Manel R. Granell
Gladiadors i gladiatrius a l'Amfiteatre. / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació
Gladiadors i gladiatrius a l’Amfiteatre. / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació
Antoni de Martí i Franquès. / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació
Antoni de Martí i Franquès. / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Un dels grans atractius del Family Week, sobretot per la canalla, són les activitats gratuïtes programades, o les que ofereixen importants descomptes. Així, entre les que es podran gaudir de franc, hi ha ‘Gladiatrius i gladiadors a l’amfiteatre de Tarraco’ en què s’ensenyarà a les famílies com era la vida d’aquests lluitadors; ‘Passejant per Tàrraco’, una ruta guiada per l’antiga ciutat romana de la mà de Lucius, un dels seus habitants; ‘Les muralles de Tàrraco i el misteri de les divinitats protectores’ en què els participants hauran d’ajudar a trobar el déu de la nit Nox: ‘Ludi circenses: una carrera a l’arena del Circ’, en què s’explicarà els secrets de les antigues carreres de carros; ‘Una família a Tàrraco’, un joc de descoberta i reconstrucció en què cada família es convertirà en una família de l’antiga Tàrraco; ‘Antoni de Martí i Franquès, un científic universal’, una visita teatralitzada amb el cèlebre científic d’Altafulla; i ‘Stromboli Family Show’, un taller amè i divertit per familiaritzar-se amb els instruments.

A més, les famílies també podran fer activitats gratuïtes al CaixaFòrum, com caçar meteorits, visitar en família l’exposició Gabriel Casals al voltant de la imatge i la fotografia, participar en tallers d’arts plàstiques o assistir a sessions per a petits cinèfils. També hi ha programades visites guiades en bicicleta elèctrica, un matí o una tarda d’aventures al Jungle Trek o un bateig de mar aprenent a navegar en catamarà o pàdel surf, a uns preus reduïts.

Escola de Vela de la Platja Llarga. / ©Ivan Rodon-Vilaniu Comunicació
Escola de Vela de la Platja Llarga. / ©Ivan Rodon-Vilaniu Comunicació

Finalment, el Tarraco Family Week també ofereix descomptes especials a les botigues K’bell, Trasquilón Perruquers, Biking Point Tarragona, Fotografia Ferran, La Botiga del Cafè, Joieria Zaida, Llibreria de la Rambla, Boho Chic by Maria i Chivite.

Podeu consultar el programa complet aquí

Text: Ivan Rodon (@irodon a Twitter)
Fotografies: Manel R. Granell i Pere Toda Serra

Compartir: