Tarragona es converteix, del 13 al 30 de novembre, en la capital dels arrossos creatius

III Jornades de l'Arròs

L’Associació de Restaurants de l’Eixample (ARTe) convoca, del 13 al 30 de novembre, les III Jornades de l’Arròs sota el títol “Arrossos Creatius: tres setmanes, tres arrossos”. L’acció, que compta amb la col·laboració de Tarragona Turisme i del col·lectiu Tarragona Gastronòmica, passa perquè els quinze restaurants participants ofereixin un arròs diferent cada setmana. El plat d’arròs anirà sempre acompanyat d’ una cervesa Inèdit individual, i tindrà un cost total de 14€ per persona.

Ara bé, la idea és que les III Jornades de l’Arròs funcionin com a plat suggerit pel propi restaurant, i d’aquesta manera es deixi oberta la possibilitat al client per tal que aquest ho complementi amb algun altre plat, ja sigui com a entrant o postres, o que el propi restaurant ho inclogui dins del seu menú diari afegint un suplement al seu preu habitual.

Per altra banda, també es vol donar un impuls al sector de la cocteleria creativa i és per aquest motiu que Arrossaires del Delta, amb la col·laboració de Mystic i Totem Cafè, organitzaran una nit de còctels en aquest últim establiment. L’acte anirà a càrrec d’una prestigiosa i reconeguda cocteleria.

Els disset establiments participants (quinze restaurants i dos bars) són els següents: 20alarambla, Cócvla, Degvsta, DeVins, El Terrat, Mare Nostrum, Ona restaurant, Toca Peron, Braseria Passadís, Al Natural, Xamfrà del Fòrum, Cantonada, Txar3verd, Sirco Airlines i Mas Folch; Mystic i Totem Cafè.

20àlaRambla

Al Natural

Braseria Passadís

Cócvla

De Vins

Degvsta

El Terrat

La Cantonada

Mare Nostrum

Mas Folch

Ona Restaurant

Sirco Air Lines

Toca Perón

Txar3Verd

Xamfrà del Fòrum XdF

Text: Ivan Rodon (@irodon)
Fotografies: ARTe

Compartir: