Vuit restaurants de la Part Alta amenitzaran amb 40 plats diferents els ‘Sopars sota els Focs’

Cartell Sopars Focs 15

Busques un pla per a les nits d’aquest inici d’estiu? A veure què et sembla aquest: El Passeig de les Palmeres, a tocar del Balcó del Mediterrani, acull del 30 de juny al 4 de juliol la sisena edició dels ‘Sopars sota els Focs’, una oportunitat única per a gaudir del Concurs Internacional de Focs d’Artifici ‘Ciutat de Tarragona’ mentre assaboreixes un sopar a base d’autèntiques delicatessens. I en acabat tens l’oportunitat de prendre un cocktail a la Focsteleria o una cervesa de les diferents varietats que hi haurà a la barra Estrella Damm, mentre escoltes bona música.

Taller de cuina / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Taller de cuina / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

El Llagut / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

El Llagut / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Els ‘Sopars sota els Focs’, que s’organitza sota el paraigües de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA), comptarà amb la participació dels restaurants El Llagut, Arcs Restaurant, Quim Quima, Racó de l’Abat, Sadoll Restaurant, Taller de Cuina i Entrecopes, que traslladaran la seva cuina al Passeig de les Palmeres per a oferir unes propostes gastronòmiques excel·lents per només 5 euros el plat: caneló cruixent d’ànec amb taronja i reducció de vermut Miró, bolets i blat fresc (Arcs); tartar de salmó, rúcula i un toc de gingebre (Entrecopes); rissoto de bolets i botifarra negra (Quim Quima); hamburguesa de vedella, ceba caramel·litzada i ruca (Sadoll); ‘ensaladilla russa’ de peix i marisc amb una maionesa especiada de llamàntol (El Llagut); costelletes especiades amb dues salses (La Nova Taverna); fideus rossejats amb calamars i gambetes (Racó de l’Abat); o musclos al vapor a l’estil Thai (Taller de Cuina). En total, quaranta plats a degustar que faran les delícies de grans i petits.

El Racó de l'Abat / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

El Racó de l'Abat / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Quim Quima / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

La nova taverna / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Arcs Restaurant / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Sadoll / ©Pere Toda-Vilaniu Comunicació

Plats dels Sopars sota els Focs 2015

La inauguració dels ‘Sopars sota els Focs’ serà el dimarts 30 de juny. A les 19h està previst un acte commemoratiu dels 25 anys del Concurs de Focs Artificials, i a continuació hi haurà una doble actuació musical amb el duet de versions Angel Dust i el posa-discs Pepe Diyei que acompanyarà la vetllada amb música dels 70, 80 i 90. Les cuines dels restaurants obriran a partir de les 20h.

Sopars Focs 15
Sopars Focs 15

Pel que fa al Concurs de Focs, aquestes són les empreses que participaran en l’edició d’enguany i el dia que dispararan:

Dimecres 1 de juliol, a les 22.30 h
Pirotecnia Zaragozana, S.A. de Saragossa

Dijous 2 de juliol, a les 22.30 h
Pirotecnia Hermanos Caballer, S.L. de Burjassot (València)

Divendres 3 de juliol, a les 22.30 h
Pirotècnia Tomás, S.L. de Benicarló (Castelló)

Dissabte 4 de juliol, a les 22.30 h
A.P.E. Parente Romualdo de Bergantino (Itàlia)

Imatge-ElmeusFocs

D’altra banda, tot coincidint amb el vint-i-cinquè aniversari del Concurs des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona et conviden a sumar-te a l’aniversari expressant a les xarxes socials les vivències i anècdotes que hagis tingut al llarg de les diverses edicions. D’aquesta manera, a través de la campanya #ElsmeusFocs, et proposen que participis en les accions 2.0 que han preparat i que pots consultar aquí. Si hi participes, pots optar des d’anar a veure els Focs a Casa Canals, a anar a un cap de setmana a la Semana Grande de Bilbao o participar en una sèrie de reportatges a TAC12.

Més informació

Text: Ivan Rodon (@irodon a Twitter)
Fotografies: Pere Toda (@ptodaserra a Instagram)

Compartir: