Onze restaurants de l'Eixample de Tarragona ofereixen 33 plats d'arròs fins al 29 de novembre

Arrossos creatius Tarragona

Arròs amb vieires, calamars de platja i cloïsses. Arròs negre amb gambes vermelles, carxofes, anguiles amb safrà i allioli de moniato. Paella de pollastre de corral i carxofes. Arròs amb peus de porc i cansalada. Arròs de muntanya amb carn Angus, conill i rovellons. Arròs cremós amb bolets, llonganissa, foie i figues… I així fins a sumar trenta-tres arrossos tan diferents entre ells com espectaculars. Onze cuines de l’Associació de Restaurants de Tarragona Eixample (ARTe) participen, fins al 29 de novembre, en la IV edició dels ‘Arrossos creatius de Tarragona’ amb tres propostes d’arròs cadascun d’ells, un per cada setmana. Els plats d’arròs s’acompanyaran d’un ampolla de cervesa Inedit, de 33cl, i tots tindran un preu únic de 14€.

A més dels restaurants participants, el Totem Cafè també participa de la iniciativa amb un còctel especial, el Pink rice frozen, elaborat a base d’una gamma de licors d’Arrossaires del Delta. I és que les IV Jornades dels Arrossos creatius de Tarragona compta amb el suport d’Arrossaires del Delta ja que tots els restaurants utilitzaran arrossos amb denominació d’origen, un producte exclusiu del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Arròs creatiu del Terrat / ©Gastronosfera

Arròs melós amb gamba vermella i galeres, i allioli d’eriçó de mar gratinat. Arròs amb pop i romesco. Arròs negre amb Chartreuse. Arròs amb galeres, calamarsons i closca. Arròs de muntanya amb costella de porc ibèric de gla, bolets i caragols… De debò, doneu un cop d’ull als arrossos creatius que han preparat per a vosaltres els restaurants Cócvla, Degvsta, DeVins, El Terrat, Mare Nostrum, Toca Peron, Braseria Passadís, Xamfrà del Fòrum, Txar3verd, Punt i a part, i Els 5 sentits, i…salivareu!

Guia dels restaurants participants amb els tres arrossos creatius que ofreixen.

Més informació a la Gastronosfera.

Descarrega’t la ruta al teu mòbil iPhone

Descarrega’t la ruta al teu mòbil Android

Compartir: